TRÉSOR.hr

Mesoestetic je Španjolska dermo kozmetika. Od osamdesetih godina prošlog stoljeća Mesoestetic uporno radi na razvoju i usavršavanju proizvoda za liječenje niza kožnih promjena i poremećaja. Preparati su podijeljeni u tri skupine. Prva skupina se primjenjuje isključivo u liječničkim ordinacijama i klinikama pod budnim okom specijalista. Druga skupina je po svom sastavu i načinu primjene prikladna za kozmetičare, ona treća skupina, i većini nas najinteresantnija, je namijenjena kućnoj upotrebi što kao post tretmanska njega što kao preparati za svakodnevnu njegu kože. Klinička slika melasme, hiperpigmentacija, akni se lakoćom poboljšava s Dermamelanom, Cosmelanom odnosno Acnelanom. Mesoestetic kemijski pilinzi su ponosni nositelji “BEST PEEL OF THE YEAR” nagrade i to dvije godine zaredom.

Majstorsko umijeće kombiniranja aromatičnih ekstrakata, dobivenih prirodnim putem iz biljaka, leži u samom izvoru aroma terapije. Decléor nudi jedinstvenu vrstu ljepote koja se temelji na strogoj selekciji biljaka najfinijih vrsta i ekskluzivnih mješavina aktivnih sastojaka za postizanje djelotvorne svakodnevne njege iznimno srodne vašoj koži. Koristeći se snagom esencijalnih ulja, Decléor energetski koncentrati pomažu pri obnavljanju, ponovnom uspostavljanju ravnoteže i okrepljenju vašeg tijela i osjetila. Ova vrsta aroma terapije omogućila je Decléor tvrtki izbor od gotovo 50 vrsta esencijalnih ulja koji se koriste u 150 različitih pripravaka. Sinergija između Aromessence TM seruma i proizvoda za dnevnu njegu čini DUO KONCEPT kojim se postižu kvalitetni rezultati u njezi kože. Dovoljna su 2 koraka: eterično ulje + krema. Dva proizvoda mogu više od jednog! U skladu s našim poimanjem ljepote, naše poimanje svijeta temelji se na povjerenju, ravnoteži i poštovanju. Od 2008 godine, Decléor je pokrenuo projekt ekološke odgovornosti i održivosti koji ima za cilj istovremeno očuvanje ekosistema otoka i poboljšanje životnih uvjeta lokalnog stanovništva. Decléor poduzima mjere na Madagaskaru s namjerom da prirodi vrati ono što priroda nudi nama.

Kozmetika Skeyndor temelji se na znanstvenim i biotehnološkim dostignućima, s avangardnim pristupom ljepoti. Djelotvornost proizvoda bazira se na formulama visoke učinkovitosti koje su potkrijepljene mnogobrojnim kliničkim studijama tijekom 50 godina tradicije. Skeyndor luksuznim dizajnom svojih proizvoda zagovara eleganciju te svojim satenskim polisenzornim teksturama koži daruje ugodu, a korisnicima rezultat i zadovoljstvo. Djelotvorne i jedinstvene formule krema baziraju se na ekskluzivnim kompleksima aktivnih sastojaka dobivenih iz biljaka, morskih ekstrakata, minerala, vitamina i koenzima koji pomoću nanosfer tehnologije vraćaju koži izgubljenu ravnotežu.

Nježna prema koži i okolišu. Takva je luksuzna francuska kozmetika Thalgo, u čijim se proizvodima nalaze prirodna bogatstva iz dubina oceana. Oceani su neiscrpan izvor bogatstva. To je jako dobro znao doktor farmacije André Bouclet, koji je cijeli svoj život posvetio svojoj strasti – proučavanju morskih algi i minerala. Njegova fasciniranost životom u moru potaknula ga je da osnuje laboratorij Thalgo, specijaliziran za istraživanje blagotvornih učinaka morskih algi u kozmetici. Te su daleke 1964. prvi kozmetički proizvodi Thalgo ugledali svjetlost dana.

Filozofija brenda Thalgo uključuje prvorazrednu kvalitetu proizvoda, obazrivost prema okolišu i minimiziranje ekološkog otiska. Perjanica brenda je hranjiva krema s umirujućim djelovanjem Thalgo Cold Cream Marine, koja dubinski hidratizira kožu, a vrlo su popularne i kreme protiv bora Thalgo Hyaluronique i Thalgo Collagène, koje reduciraju postojeće bore i sprječavaju nastanak novih.

Dizajnirano u Beču, ali najmjenjeno za putovanje cijelim svijetom. Brand isnpiriran snom o kožnoj torbi koja je savršena kombinacija funkcionalnosti i obllika. Bezvremenski stil putnih torbi dizajniran je tako da zadovoljava svakodnevne potrebe, gdje god išli. Svaki proizvod pažljivo je ručno izrađen od strane iskusnih majstora sa istančanim okom za detalje.

Iza branda PAVÉ stoji Nino Blažeković Pavlek, stilist i dizajner, porijeklom hrvat sa adresom u Beču.  

Eliksir ljepote Collagen36  dodatak je prehrani s visokim udjelom morskog kolagena, hijaluronske kiseline, cinka i vitamina. Redovita primjena proizvoda Collagen36  zaustavlja prirodno starenje kose, kože i noktiju. Zadržite svoj mladenački izgled – kosa će vam ponovo biti snažnija i sjajnija, a koža glađa.

To je prvi kolagen na tržištu poznat po svojoj aromi i izvrsnom okusu.

Collagen36 gotov je napitak. Ne trebate ga miješati. Pogodan za ljude koji teško gutaju kapsule i tablete.

Ne sadrži šećer, gluten, laktozu ni soju.