TRÉSOR.hr

Načini plaćanja

Plaćanje na internetskoj stranici www.tresor.hr,  vrši se u kunama. Cijene su maloprodajne, izražene u kunama i u njima je sadržan pripadajući PDV.
Cijena svakog proizvoda određena je za svaki proizvod pojedinačno. Proces upisivanja cijene na stranicu visoko je kontroliran proces, no unos cijena zahtjeva ljudski faktor te podrazumijeva mogućnost nastanka greške. Sve navedene cijene vrijede za online kupovinu, neovisno o eventualnoj cijeni za isti proizvod u nekoj trgovini.
Prodavatelj je ovlašten mijenjati cijene bez prethodne obavijesti kao što je ovlašten bez prethodne obavijesti mijenjati cijene isključivo za internetsku trgovinu. Također, Prodavatelj je ovlašten bez prethodne obavijesti u svakom trenutku odrediti popust, dnevne ili tjedne akcije, akcije za pojedini proizvod, grupu proizvoda i/ili za sve proizvode. Navedene pogodnosti mogu biti isključive za internetsku kupovinu što će kupcu biti naznačeno prije same kupovine.
Neovisno o prethodnoj točki ovih Općih uvjeta, sva naručena roba bit će isporučena po cijenama koje su vrijedile pri izradi ponude.

Naručene proizvode možete platiti na sljedeće načine:

  • Internetsko bankarstvo, opća uplatnica (virmansko plaćanje)
  • Gotovina – pouzećem (vrijedi samo za područje Republike Hrvatske)
  • Kartično plaćanje

Ako ste odabrali plaćanje internetskim bankarstvom ili općom uplatnicom na Vašu e-mail adresu bit će poslana potvrda Vaše narudžbe. Djelatnici internetske trgovine www.tresor.hr kontaktirat će Vas po potrebi.

Ako se plaćanje proizvoda vrši putem opće uplatnice, korisnik na uplatnici mora ispuniti sljedeće podatke:

Uplata na IBAN Advertis Marketing: HR5524840081502022146
Opis plaćanja: broj narudžbe
Primatelj: Advertis Marketing, obrt za promidžbu, oglašavanje i dizajn, Čarda 17b, 48000 Koprivnica
OIB: 78698090186
Po zaprimljenoj uplati poslat ćemo Vam naručene proizvode.
Naručeni proizvodi se dostavljaju kupcu u skladu s uvjetima dostave.

Plaćanje pouzećem u gotovini prilikom preuzimanja proizvoda od dostavljača

Plaćanje pouzećem omogućuje Vam da narudžbe podmirite prilikom same dostave na navedenu adresu odnosno tek kada proizvod vidite pred sobom. Plaćanje pouzećem vrši se isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu. U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na definiranoj dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke.

Izjava o sigurnosti kod plaćanja

Primjenjuju se najmoderniji standardi u zaštiti podataka – Secure Socket Layer (SSL) protokol.